Qui som?

Raquetes sense Fronteres neix com una ONG que vol aprofitar la solidaritat del món del tenis per ajudar als infants i els joves que viuen en situacions precàries i marginals, per a afavorir la seva formació i escolarització.

L´esport és una activitat universal a través de la qual nens i joves aprenen a relacionar-se, tolerar la diferència, a treballar en equip, a respectar les normes socials, a conèixer les pròpies limitacions i potencialitats, i a esforçar-se per un objectiu comú.

Amb el pas del temps, Raquetes sense Fronteres ha evolucionat fins a integrar-se dins d´ Esport Solidari Internacional (ESI). Ara, pretenem concentrar esforços des del món del tenis per acostar-nos als sectors més desfavorits amb el compromís de fer-los costat mitjançant la via solidaria de l´esport.

 

 

 

Què fem?

Raquetes sense Fronteres treballa tant en països en vies de desenvolupament com en països desenvolupats a través de projectes que es caracteritzen per :

· Presència en els esdeveniments tennístics (campionats ...) per donar a conéixer la possibilitat de col.laborar amb la nostra entitat.

· Recollida de material esportiu per lliurar-lo a nens i nenes de països mancats d´aquest material que els faciliti la pràctica esportiva.

· Aportar a Esport Solidari Internacional les recaptacions econòmiques que faci Raquetes sense Fronteres per poder construir instal.lacions esportives, pagar beques per infants que viuen en condicions precàries i marginals, etc.

 

Com pots col.laborar

Fent-te amic col.laborador de           Raquetes sense Fronteres - Esport Solidari Internacional, pots ajudar a promoure mitjançant l´esport, la formació de joves d´arreu que saben que existeix un món solidari, i que esperen la teva mà amiga.

Entre tots podem construir un món més just.

 

Esdeveniments

FOTOS